Login

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 17.00    

 Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-96-09-862

  Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
 
Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

 
 
1. Γενικοί όροι
2. Παραγγελία 
3. Τιμές 
4. Τρόποι Παράδοσής 
5. Πληρωμή 
6. Δικαίωμα Ακύρωσης 
7. Υπηρεσίες μετά την πώληση 
8. Προστασία πνευματικών δικαιωμάτων 
9. Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων
10. Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Χρέωσης
 
 
1. Εισαγωγή 
 
Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε επισκέπτη, μέλος ή/και καταναλωτή (από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ώς χρήστης) και της επιχείρησης με Διακριτό Τίτλο IraLu Hellas Art Supplies ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ (από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ώς IraLu Art Supplies)
 
Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, εκτός εξαιρέσεων, διατυπωμένων γραπτώς και με σαφήνεια. 
H IraLu Art Supplies διατηρεί κάθε δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές των όρων χρήσης και αγοράς δίχως προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών της.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο www.iralu.gr
 
Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας και επιλέγοντας "Αποδοχή Όρων Χρήσης", αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών . 
Συνδεόμενοι με την Ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους και τις Συνθήκες Χρήσης που περιγράφονται. 
 
Η IraLu Art Supplies διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να εξυπηρετήσει Πελάτη:
 
  • ο οποίος καταχρηστικά ακυρώνει τις παραγγελίες του
  • η παραγγελία του οποίου γίνεται με δόλιο τρόπο ή / και σκοπούς

Η IraLu Art Supplies ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι όσων εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες χρηστών.

 

2. Παραγγελία 
 
Για να πραγματοποιήστε μια παραγγελία, θέτουμε στη διάθεσή σας δύο τρόπους : 
 
- μέσω διαδικτύου στο site: www.iralu.gr, 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα. 
- μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας
 
Επιβεβαιώνουμε ότι η παραγγελία σας λήφθηκε υπόψη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email).
Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που λαμβάνεται θα έχετε ειδικό / περιορισμένης χρονικής διάρκειας κωδικό ώπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας και να εντοπίζετε τον κωδικό ταχυδρομικής αποστολής (ώπου αυτός είναι διαθέσιμος) για ταχυδρομική αναγνώριση της πορείας του
 
Όλες οι αγορές που γίνονται πρίν τις 13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή αποστέλλονται αυθημερόν έτσι ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη ημέρα. 
Η IraLu Art Supplies διατηρεί παρόλα αυτά το δικαίωμα να μην προβεί σε άμεση αποστολή σε περίπτωση τεχνικού η μή προβλήματος.
 
 
Λόγω της αυθημερόν παράδοσης οι ακυρώσεις της παραγγελίας θα πρέπει να γίνουν πρίν τις 13:30. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς για να μας ενημερώσετε για όποια αλλαγή.
 
3. Τιμές 
 
Οι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α. 24%. 
 
Τα έξοδα αποστολής προσδιορίζονται από τον Ταχυδρομικό Κώδικα που εσείς αναφέρετε στην παραγγελία σας, και την επιλογή του τρόπου αποστολής.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη, εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας και τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. 
Η IraLu Art Supplies διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλει δίχως έξοδα αποστολής παραγγελίες που τηρούν τις προυποθέσεις διαφημιστικών προωθήσεών της. 
 
4. Τρόποι Παράδοσης 
 
Τα προϊόντα που αγοράζονται μέσα από την Ιστοσελίδα της IraLu Art Supplies παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα. 
Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας. 
 
Η αποστολή γίνεται:
 
  • ή με ταχυμεταφορέα που σας επιτρέπει να λάβετε το δέμα σας ακόμα και εντός 24/48 ωρών
  • ή με ιδιόκτητα μέσα της επιχείρησης που σας επιτρέπουν να λάβεται το δέμα σας και αυθημερόν.
 
Συγκεκριμένα προϊόντα προσδιορίζουν διαφορετική ημερομηνία αποστολής και αυτή θα πρέπει να θεωρείται ανώτερη των γενικών όρων χρήσης.
 
Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος του προϊόντος που θα επιλέξετε και την τοποθεσία που βρίσκεστε.
Το τελικό βάρος προσδιορίζεται μαζί με το δέμα και την συσκευασία του.
Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο Site είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν.
 
 
Ο ειδικός κωδικός που θα λάβετε θα σας βοηθήσει στο να εκτιμήσετε τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
 
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε: την αρτιότητα της συσκευασίας, την τιμή της αντικαταβολής και το ύψος της απόδειξης.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ 
 
Μη δεχτείτε οποιαδήποτε παραλαβή αν η συσκευασία δεν είναι σε άριστη κατάσταση. 
Συμπληρωματικές πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν, ή να απαιτηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. 
Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας 
 
- ορθή διεύθυνση email. 
- αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ορθή παράδοση της παραγγελίας. 
 
5. Πληρωμή 
 
Η IraLu Art Supplies θέτει στη διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής : 
 
• 
• Μέσω τραπεζικής κατάθεσης
• Με το διεθνές σύστημα πληρωμής on -line PayPal 
• Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της VivaPayments 
 
Κατάθεση
 
Για πληρωμή με κατάθεση η παραγγελία θα δρομολογείτε μετά την ενημέρωσή μας από εσάς για τον ακριβή χρόνο κατάθεσης και εντοπισμό του από ebanking από εμάς.
 
 
Paypal
 
Το κόστης χρήσης Paypal δεν επιβαρύνει τον πελάτη παρά μόνο σε περίπτωση επιστροφής τους ποσού ώπου ο πελάτης χάνει το 1,5% της αξίας της επιστροφής το οποίο παρακρατείτε από την εταιρεία Paypal Inc. με έδρα την California U.S.A.
 
Πιστωτική
 
Η πληρωμή με πιστωτική δεν επιβαρύνει τον χρήστη πέρα από αυτά που εκείνος/η έχουν συμφωνήσει με την εκάστοτε τράπεζα του. 
 
6. Δικαίωμα Ακύρωσης: Ικανοποιημένοι ή επιστροφή χρημάτων 
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, έχετε στη διάθεσή σας δέκα ημερολογιακές ημέρες για να μας επιτρέψετε ένα προϊόν που δεν σας ικανοποιεί. Μέσα σε αυτό το διάστημα, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς. 
 
Σας συμβουλεύουμε να επιστρέψετε το προϊόν με τον ίδιο ταχυμεταφορέα, στην αρχική του συσκευασία. 
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται με ευθύνη του Πελάτη. 
 
Θα γίνουν δεκτά μόνον όσα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί , επιστρέφονται σε άρτια κατάσταση, και απεστάλησαν στη διεύθυνση : Ιωσήφ των Ρογών 11, 11742 IraLu Hellas Art Supplies. 
 
Η προθεσμία επιστρoφής που αναφέρεται ανωτέρω μετράει από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας. 
Το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας εκτελείται χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα συσκευασίας, αποστολής και ασφάλισης, τα οποία επιβαρύνουν τον Πελάτη. 
Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος επιστροφής, το IraLu Art Supplies θα αποζημιώσει τον Πελάτη το ταχύτερο δυνατόν, κατόπιν τεχνικού ελέγχου που κρατάει το πολύ 7 ημέρες. 
 
Κατά την αποζημίωση, ο πελάτης αποζημιώνεται με τραπεζική κατάθεση σε αριθμό λογαριασμού που θα μας υποδείξετε.
Σε περίπτωση αρχικής πληρωμής με Paypal o τρόπος αποζημίωσης είναι με Paypal
 
7. Υπηρεσίες μετά την πώληση 
 
Το IraLu Art Supplies είναι στη διάθεσή σας για να σας παράσχει οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία σχετική με το προϊόν που αγοράσατε. 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. 
 
8. Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων 
 
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα της IraLu Art Supplies και οποιαδήποτε αναδημοσίευση , χρήση η αντιγραφή κειμένων διώκεται. Το περιεχόμενο που απεικονίζονται στην ιστοσελίδα μας όπως και οι εφαρμογές που είναι απαραίτητες για την λειτουργία της έχουν νομίμως αποκτηθεί για χρήση σε εμπορική ιστοσελίδα και εμπίπτουν στις άδειες χρήσης τους.
 
9. Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων
 
Η IraLu Hellas Art Supplies διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται στον ιστότοπό της ΜOΝΟ για την διεκπαιρέωση των παραγγελιών και την σωστή παράδοση τους. Η IraLu Hellas Art Supplies ΔΕΝ διατηρεί NewsLetter προς το παρών αλλά και όταν το δημιουργήσει ΜΟΝΟ όσοι χρήστες το επιλέξουν να λαμβάνουν.
 
Η Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτό τον λόγο εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα επιπλέον προγράμματα διασφάλισης τους.
 
10. Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Χρέωσης
 
Η IraLu Hellas Art Supplies δεν διατηρεί δεδομένα χρέωσης (αριθμούς κάρτας κτλπ). Τα στοιχεία σας καταγράφονται ΜΟΝΟ από τις αρμόδιες εταιρείες (PayPal Inc., VivaPayments)
 
 
 

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Όλες οι παραγγελίες που έχουν γίνει πριν τις 14:00 εργάσιμης ημέρας, παραλαμβάνονται την επόμενη εργάσιμη. Εξαίρεση αποτελούν οι εξαιρετικά απομακρυσμένες περιοχές όπως και οι νησιωτικοί προορισμοί οι οποίοι ίσως αντιμετωπίσουν μια καθυστέρηση επιπλέον εργάσιμης ημέρας.

 

Πως μπορώ να παραγγείλω από το κατάστημα σας;

Ακολουθώντας τα 8 βήματα αγοράς ή καλώντας μας στο 211-8002236 μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας. 

 

Είναι ασφαλές να παραγγείλω από το Internet;

Οι αγορές από το διαδίκτυο είναι πάντα ασφαλείς όταν ακολουθούνται στοιχειώδη βήματα ασφαλείας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω VivaPayments και Paypal είναι απόλυτα ασφαλής υπό την προϋπόθεση ότι ο Η/Υ δεν είναι μολυσμένος με ιούς. Επίσης η πληρωμή με αντικαταβολή διασφαλίζει ότι θα πληρώσετε στην πόρτα σας με μετρητά. 

Τα προϊόντα θα έρθουν σε καλή κατάσταση;

Η IraLu πάντα διασφαλίζει ότι η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τις καλύτερες προδιαγραφές ασφαλείας μεταφοράς. Παρόλα αυτά και πέρα από τις υποχρεώσεις της εγγυόμαστε ότι σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα θα σας καλύψουμε στο 100% της ζημιάς.

 

Μπορώ να πληρώσω με δόσεις;

Η IraLu επιτρέπει την πληρωμή δόσεων. Περισσότερα θα βρείτε στην πορεία της παραγγελίας και επιλέγοντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα σας εμφανίσει πόσες δόσεις επιτρέπονται.

 

Είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού για την εκτέλεση παραγγελίας;

Δεν είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού για την παραγγελία σας. Πηγαίνοντας στο καλάθι τα μόνα στοιχεία που είναι απαραίτητα είναι τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης και το όνομα σας.

 

Κόβεται τιμολόγιο;

Για όσους χρειάζονται τιμολόγιο, το μόνο απαραίτητο είναι να εισάγουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους στο πεδίο σχολίων/παρατηρήσεων και να μας υποδείξουν την ανάγκη έκδοσης τιμολογίου

 

Έχω ολοκληρώσει την παραγγελία μου αλλά άλλαξα γνώμη και θέλω να προσθέσω/αφαιρέσω προϊόντα;

Πάντα και εφόσον έχει γίνει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και πριν την αποστολή της παραγγελίας σας:

  1. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε προϊόντα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια συμπληρωμάτική παραγγελία και να αναφέρετε στα σχόλια πως θέλετε να προστεθεί στην προηγούμενη παραγγελία σας ώστε να αφαιρεθούν τα μεταφορικά. 
  2. Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε προϊόντα το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι είτε να μας στείλετε email στο orders@iralu.gr ή να μας καλέσετε στο 211-8002236

 

 

end faq

Εγγραφείτε για να μάθετε πρώτοι τα νέα μας προιόντα.
Copyright 2016-2017 © Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος
IraLu Hellas Art Supplies
Αριθμός Αδείας Σύμβασης από Απόσταση 793/12

           Η ΕταιρείαΌροι Χρήσης | Χάρτης Ιστοτόπου

              Hosted by Topwebhost

logos
Όροι Χρήσης